Publicerad 2 kommentarer

Vägarbeten i området kring Centralstationen

Den 15 november kl 06 stängs påfartsrampen till E45 vid Centralstationen i riktning mot Karlstad på grund av bygge/vägarbete som beräknas pågå fram till slutet av 2019. Det medför stor risk för köbildning i området runt Göteborgs Centralstation under hela tiden bygget pågår. Mer information om vilka åtgärder färdtjänsten vidtagit för att trafiken ska fungera så bra som möjligt under byggperioden kommer.

Läs mer om bygget på goteborg.setrafiken.nu, trafiken.nu: Göteborg bygger nytt eller på Trafikverkets hemsida.

2 reaktioner på “Vägarbeten i området kring Centralstationen

 1. Ni på Färdtjänsten kan ju i avvaktan på detta börja med att se över körtiderna som ju generellt är minst sagt är åt helvete med tanke på att trafikflödena har ökat mer sen innan trängselskatten,stan är mer oframkomlig än före densamma hastigheterna är sänkta på leder osv men det är väl att begära för mycket eller???

  1. Hej Robert,
   Tråkigt att du upplever att körtiderna inte stämmer. Vi arbetar kontinuerligt med att se över och uppdatera våra körtider för att de ska stämma så bra som möjligt. I samband med ombyggnationerna i stan görs detta i samarbete med KomFram Göteborg och Västtrafik. Vi kommer göra justeringar inom kort och hoppas att du snart upplever att tiderna stämmer bättre.
   Med vänlig hälsning,
   David Hesslegård, trafikadministratör

Kommentarer är stängda.